Partners

SAB Eltekniks strategi är att samarbeta med de bästa tillverkarna av produkter för fiberteknik och kraftkabel samt vara deras exklusiva distributör i Sverige. BAUR, Sicame Group och Plumettaz är tre exempel på våra partners.


Logo_Baur
Vårt partnersamarbete med BAUR gör att vi kan erbjuda världsledande instrument inom området kabelfelsökning och kabeldiagnostik med VLF, TD/PD samt oljeprovning. BAUR är marknadsledare när det gäller test- och mätteknik inom dessa områden och SAB Elteknik är deras exklusiva distributör på den svenska marknaden.
BAUR:s webbplats >


Sicame_logoSAB Elteknik förser den svenska marknaden med Sicame Groups kabelskarvar och kabelavslut. Vi har ett nära samarbete med Sicame Group och är deras exklusiva distributör i Sverige.
Sicame Groups webbplats >


Logo_Plumettaz


Plumettaz är världsledande på blåsmaskiner för fiberkabel och SAB Elteknik är deras exklusiva distributör i Sverige, Norge och Finland. Plumettaz tillverkar även vinschar och kabelmatare som fått stort genomslag i Europa.
Plumettaz webbplats >

Vetter-logo


Vetter har 50 års erfarenhet av tung kabelförläggning och SAB Elteknik är företagets exklusiva distributör i Sverige. Vetter är marknadsledande inom tillbehör för stora kabelprojekt runt om i världen och tillhandahåller tillbehör av högsta kvalitet. SAB kan i samarbete med Vetter erbjuda utbildning i kabelförläggningsteknik.
Vetters webbplats >


Pfisterer_Logo_webPfisterer är en ledande tillverkare av kabeltillbehör. Från och med den 1 juli 2018 är SAB Elteknik Pfisterers exklusiva distributör på den svenska marknaden. SAB Elteknik tar över all marknadsföring, försäljning och lagerhållning av Pfisterers produkter i Sverige. I och med detta ska Pfisterers service och närvaro stärkas på den svenska marknaden.
Pfisterers webbplats >
   
Radiodetection är världsledande på design och utveckling av instrument som hjälper företag att installera, skydda och underhålla sin infrastruktur och sina nätverk. Bland precisionsinstrumenten finns RD7100 och RD8100. Radiodetection är också en pionjär inom vad som kallas CAT (Cable Avoidance Tool) med instrument som förhindrar skador på viktig infrastruktur vid markarbeten. SAB Elteknik är Radiodetections exklusiva distributör i Sverige.
Radiodetections webbplats >


Kontakta mig för mer information!