Partners

SAB Eltekniks strategi är att samarbeta med de bästa tillverkarna av produkter för fiberteknik och kraftkabel samt vara deras exklusiva distributör i Sverige. BAUR, Sicame Group och Plumettaz är tre exempel på våra partners.


Logo_Baur
Vårt partnersamarbete med BAUR gör att vi kan erbjuda världsledande instrument inom området kabelfelsökning och kabeldiagnostik med VLF, TD/PD samt oljeprovning. BAUR är marknadsledare när det gäller test- och mätteknik inom dessa områden och SAB Elteknik är deras exklusiva distributör på den Svenska marknaden.
BAUR:s webbplats >


Sicame_logoSAB Elteknik förser den svenska marknaden med Sicame Groups kabelskarvar och kabelavslut. Vi har ett nära samarbete med Sicame Group och är deras exklusiva distributör i Sverige.
Sicame Groups webbplats >


Logo_Plumettaz


Plumettaz är världsledande på blåsmaskiner för fiberkabel och SAB Elteknik är deras exklusiva distributör i Sverige, Norge och Finland. Plumettaz tillverkar även vinschar och kabelmatare som fått stort genomslag i Europa.
Plumettaz webbplats >

Vetter-logo


Vetter har 50 års erfarenhet av tung kabelförläggning och SAB Elteknik är företagets exklusiva distributör i Sverige. Vetter är marknadsledande inom tillbehör för stora kabelprojekt runt om i världen och tillhandahåller tillbehör av högsta kvalitet. SAB kan i samarbete med Vetter erbjuda utbildning i kabelförläggningsteknik.
Vetters webbplats >


Pfisterer_Logo_webPfisterer är en ledande tillverkare av kabeltillbehör. Från och med den 1 juli 2018 är SAB Elteknik Pfisterers exklusiva distributör på den svenska marknaden. SAB Elteknik tar över all marknadsföring, försäljning och lagerhållning av Pfisterers produkter i Sverige. I och med detta ska Pfisterers service och närvaro stärkas på den svenska marknaden.
Pfisterers webbplats >


Kontakta mig för mer information!