En pigg 30-åring med stark framtidstro

I år fyller SAB Elteknik 30 år som företag, vilket är värt att uppmärksamma extra. Företaget som grundades i Ljusdal har vuxit och idag ligger huvudkontoret i Varberg. Stefan Andersson är VD på SAB Elteknik och berättar mer:

– Fjolårets flytt till Varberg är en milstolpe i vår historia. Vi har fått ännu bättre förutsättningar att serva kunder i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr. Vi har effektiviserat vår logistik och våra transporter, vilket är positivt både när det gäller leveranstider och miljöpåverkan. Hållbarhet och miljö är frågor som vi lägger stor vikt vid och kommer jobba ännu mer med framöver.


– SAB Academy är ytterligare en milstolpe. Vårt utbildningskoncept är väldigt populärt bland kunderna och utbildningscentret i Varberg ger perfekta förutsättningar för oss och våra kunder, betonar Stefan Andersson.


30 år som företag, kommer det att firas?

– Vi har all anledning att vara stolta och fira tillsammans med våra kunder. SAB Eltekniks framgång går hand i hand med våra kunders framgång och vi har många framgångsrika kundsamarbeten. Tyvärr är vi inne i en pandemi som inte tillåter oss att bjuda in till fest. Men vi lovar att våra kunder kommer att märka 30-årsjubiléet, säger Stefan Andersson.


"Choose quality and only cry once" är ett vinnande koncept

Plumettaz, BAUR, Sicame, Vetter, Radiodetection och Pfisterer är exempel på ledande leverantörer som valt SAB Elteknik som ensam distributör på den svenska marknaden.


– Vi säger Choose quality and only cry once, och så är det verkligen. SAB Eltekniks produkter håller toppkvalitet och gör så att våra kunder kan driva framgångsrika projekt. Med våra kvalitetsprodukter och våra medarbetares tekniska kompetens blir våra kunder mer konkurrenskraftiga och lönsamma. Ibland kan den initiala investeringen vara större än med vissa konkurrerande produkter, men med vår utrustning blir kunderna mer lönsamma över tid.


Hur ser framtiden ut för er och branschen?

– Vi har alltid nya saker på gång! Nya revolutionerande produkter kommer att lanseras och vi kommer bland annat att satsa på järnvägsområdet samt expandera i Norge och Finland. Instrument för kabeldiagnostik är ett område som växer snabbt och som har en mycket ljus framtid. 


– Framtiden ser extra ljus ut tack vare våra medarbetare. Det är fantastiska människor som jobbar på SAB Elteknik. De är tekniskt duktiga, lösningsorienterade och beredda att hugga i och hjälpa våra kunder, avslutar Stefan Andersson.


SAB Elteknik 30 ar

Behöver du hjälp?

Stäng

Har du en fråga?

Fyll I formuläret nedan med namn och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så snart vi kan.