Vi utbildar er till framgång

SAB Academy är vårt utbildningskoncept som tagits fram tillsammans med våra kunder och partners.

Vårt utbildningscenter i Varberg

Under hösten 2020 skapade vi en fantastiskt bra utbildningsanläggning i Varberg. Detta har gjort utbildningskonceptet SAB Academy starkare än någonsin. Läs pressmeddelandet >>


SAB Academy passar dig som:

  • Är nätbyggare eller elkraftsmontör
  • Köper nya produkter och vill effektivisera användningen
  • Vill uppdatera och fördjupa dina kunskaper i installation av fiber- och kraftkabel
  • Är ny inom branschen och vill ha en flygande start


Utbildningarna innehåller både teoripass och praktiska övningar. Du upplever verklighetstrogna situationer i vår testbana och får insidertips som underlättar ditt dagliga arbete.


Du kan utbilda dig inom:

  • Fiberblåsning
  • Kabelskarvning
  • Kabelsökning/utsättning
  • Kabeldiagnostik/felsökning
  • Kabelförläggning


Skräddarsydda upplägg
Utbildningsbehoven skiljer sig åt och därför kan vi skräddarsy en utbildning till dig och ditt företag. Vi sätter oss in i er verksamhet och efter utbildningen står ni bättre rustade att klara kommande utmaningar. Utbildningarna kan genomföras både för större grupper och på individnivå.


Digitala utbildningar

Under pandemin har vi genomfört många utbildningar via digitala plattformar. Det har fungerat utmärkt och därför fortsätter vi att erbjuda digitala utbildningar. Vill du ha en fördjupning eller grundutbildning via en digital plattform på instrument, fiberblåsning eller annan utrustning? Välkommen att kontakta oss!


Utbildning i kabelfelsökning

SAB Academys kabelfelsökningskurs riktar sig till alla elektriker som vill förvärva grundläggande kunskaper i kabelfelsökning eller öka sin förståelse för de instrument som används i det dagliga arbetet. Läs mer om utbildningen >>


Gör utbildningen till en minnesvärd kick-off
Varför inte förena nytta med nöje och besöka vår utbildningsanläggning som en del av nästa kickoff? Under utbildningen utvecklas du och dina medarbetare i era yrkesroller samtidigt som ni har roligt och blir mer sammansvetsade. Vi syr ihop logi och spännande aktiviteter.

SAB Elteknik partners 2023

Dags att boka SAB Academy? Välkommen att ringa 0340-20 33 00 eller fyll i formuläret.