Företaget SAB Elteknik

Ända sedan 1960-talet har SAB Elteknik erbjudit materiel, redskap och verktyg till nätbyggare och elkraftmontörer. Idag har vi en ledande position på marknaden när det gäller kvalitetsprodukter som gör projekten med fibernät och kraftkabel mer effektiva och lönsamma.

Smartare produkter som gör jobbet enklare

Vi brukar säga att våra smarta produkter gör jobbet enklare. Och det är ingen överdrift. Som utgångspunkt har vi nämligen ett enkelt och självklart krav: allt i SAB Eltekniks sortiment ska ge ett mervärde och göra arbetsprocessen enklare för dig som kund. Dessutom ska alla produkter i vårt sortiment hålla toppkvalitet. Våra kvalitetsprodukter gör att dyrbara driftstopp kan undvikas så att dina projekt blir mer lönsamma.


Fibernät och kraftkabel. Två områden som är lika viktiga

För oss på SAB Elteknik är fiberteknik lika prioriterat som kraftkabel. Hos oss hittar du redskap, materiel, maskiner, verktyg, skydd och instrument inom båda dessa fält. Vi erbjuder till exempel kabelskarvar och kabelavslut samt den senaste tekniken för fiberblåsning. Utöver det tillhandahåller vi utbildning, SAB Academy, till många kunder. Vi lär er att använda produkterna på bästa möjliga sätt.


SAB Elteknik – ett företag i Addtech-koncernen

Sedan juli 2008 ingår SAB Elteknik i affärsområdet Energy & Equipment som är en del av den börsnoterade Addtech-koncernen. Tack vare Addtech kan vi samarbeta med och dra lärdom av andra teknikföretag med samma utmaningar som SAB Elteknik. Synergieffekterna är mycket bra, vilket gynnar dig som kund.

Vill du veta mer eller ses för ett möte? Ring 0340-20 33 00 eller fyll i formuläret.