Kundens första order ska vara starten på ett långt samarbete

Stefan Andersson är VD för SAB Elteknik. Tillsammans med styrelsen ansvarar han för företagets strategi och valet av medarbetare.

Varför handlar kunderna av SAB Elteknik?
– Vi säljer produkter av toppkvalitet. De kommer från ledande tillverkare som Plumettaz, Pfisterer, Baur, Radiodetection och Sicame. Tack vare kvalitetsprodukterna undviker våra kunder onödiga och kostsamma driftstopp så att deras projekt blir tryggare och mer lönsamma. Dessutom tillverkar vi skräddarsydda produkter och lösningar som svarar mot unika kundbehov.


Vad kan kunderna förvänta sig av SAB Eltekniks medarbetare?
 – Alla medarbetare är handplockade för att bilda ett superstarkt team som ger allt för våra kunder. Vi har en härlig stämning på företaget och otroligt starka band till många kunder. Målet är att bygga långsiktiga kundrelationer. Kundens första order ska vara starten på ett långt samarbete.


Någon speciellt du vill lyfta fram?
– Ja, SAB Elteknik är mer än en leverantör av utrustning. Tack vare vårt stora kunnande och en ny smart programvara har vi en rådgivande roll i större projekt. Vi kan projektleda och planera ditt projekt samt räkna fram vilka maskiner och tillbehör som gör projektet mest lönsamt.


Kan du berätta mer om vad som kännetecknar SAB Elteknik som företag?
– Det är alltid något på gång! Jag är entreprenör ut i fingerspetsarna och är ute mycket bland andra entreprenörer för att ta del av nya revolutionerande idéer och produkter. SAB Elteknik driver utvecklingen. Vi erbjuder dig smarta produkter som gör jobbet enklare och mer lönsamt, säger Stefan Andersson.

Stefan Andersson VD SAB Elteknik

Kontakta oss för mer information!