Headhuntad specialist på kabeltillbehör

Joakim Ahlin tillträdde sin tjänst på SAB Elteknik i februari 2016. Han är försäljningsansvarig för Region Mitt och har specialistkompetens inom kabeltillbehör – en produktfamilj som SAB Elteknik nyligen lanserat.

SAB Elteknik hade fått upp ögonen för Joakim Ahlin. Hans personliga egenskaper och gedigna erfarenhet från Tyco Electronics Raychem gjorde honom till ett utmärkt val i satsningen på kabeltillbehör. Joakim är 39 år och har sin bas i Åkersberga utanför Stockholm.

Du blev headhuntad. Vad var avgörande för att du tackade ja?
 – Efter 15 år i olika roller på Tyco Electronics Raychem var jag sugen på nya utmaningar och när jag blev kontaktad av Stefan Andersson för tjänsten hos SAB Elteknik så var beslutet enkelt. SAB Elteknik har ett genomtänkt produktprogram och mycket goda kundrelationer. Det känns helt rätt att bli del av denna positiva företagskultur.

Du kommer spela en nyckelroll i satsningen på kabeltillbehör. Berätta mer om den nya produktfamiljen!
 – Vi är idag Sicame Groups exklusiva distributör i Sverige och erbjuder bland annat en unik kabelskarv för distributionsnätet i intervallet 12-24 kV. Många kunder har fått upp ögonen för kabelskarven och det kommer fler smarta produkter framöver.

Hur har starten på nya jobbet varit?
 – Starten har varit intensiv. Jag har ringt många gamla och nya kontakter och varit ute hos kunder och presenterat vårt produktprogram. Gensvaret på vår nya produktfamilj kabeltillbehör har varit mycket positivt, och jag ser fram emot att fortsätta utveckla våra kundrelationer och vårt produktsortiment. Det känns väldigt kul och inspirerande att jobba med några av de bästa agenturerna såsom Sicame, Plumettaz och Baur.

450999

Behöver du hjälp?

Stäng

Har du en fråga?

Fyll I formuläret nedan med namn och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så snart vi kan.