Mikael Borg förstärker SAB Elteknik

Mikael Borg är ny försäljningsansvarig på SAB Elteknik sedan den 1 oktober 2018. Mikael kommer närmast från Sicame Group och har tidigare varit anställd på TE Raychem. Förstärkningen med Mikael Borg innebär att SAB Elteknik får ännu bättre kompetens när det gäller kabeltillbehör.

– Mikael Borg passar perfekt in i SAB Eltekniks företagskultur och gör oss till ett ännu starkare företag. Han har lång erfarenhet av försäljning och teknisk support på kabeltillbehör upp till 245kV, vilket gör att han har ett ovärderligt kontaktnät. Förstärkningen med Mikael Borg tillsammans med SAB Eltekniks agentur för Pfisterer gör att vi ser stora möjligheter att växa inom detta fält, säger VD Stefan Andersson. 


Naturlig länk till Pfisterers och Sicames huvudkontor

Mikael Borg kommer att sälja hela SAB Eltekniks produktsortiment. Tillsammans med Mattias Åberg fokuserar han främst på kunderna i södra Sverige. Mikael Borg får ett särskilt ansvar för kabeltillbehör från Pfisterer och Sicame och blir en naturlig länk till deras respektive huvudkontor.


– Det känns helt rätt att ta detta steg. SAB Elteknik har utvecklats enormt de senaste åren med nya agenturer och nya spännande produkter. Jag kommer till ett företag som inte står still. SAB Elteknik vill framåt hela tiden, säger Mikael Borg.


Ett känt namn som varit i branschen sedan 1990

Mikael Borg har arbetat som linjemontör och projektledare innan han tog steget till försäljning. Han var säljare på TE Raychem och arbetade sedan för Sicame Group. Mikael Borg har samarbetat med SAB Elteknik och sett företaget utifrån. Han vill särskilt lyfta fram kvalitén på produkterna och företagets kundfokus.


– Den höga produktkvalitén ger nöjda och trogna kunder. Dessutom utmärker sig SAB Elteknik genom att medarbetarna är väldigt aktiva ute på fältet. Om kunden behöver support så är man snabbt på plats. Det känns väldigt stimulerande att nu vara en i teamet på SAB Elteknik, avslutar Mikael Borg.

586157

Kontakta oss för mer information!

Behöver du hjälp?

Stäng

Har du en fråga?

Fyll I formuläret nedan med namn och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så snart vi kan.