Viola TD och PD-TaD 62 från BAUR

Portabel kabelprovning och kabeldiagnostik upp till 35kV.

Portabel VLF utrustning med integrerad TD mätning för kabelprovning och kabeldiagnostik på mellanspänningskablar upp till 35kV. Med denna utrustning kombinerar du kabelprovning (VLF) med TD diagnostik och utför då (MWT Monitored Withstand Test). Detta prov ger en noggrann och utförlig bedömning av kabelns kondition med hänseende till fuktproblematik, PD och åldrande.


Om du kopplar till BAURs PD filter PD-TaD 62 till ovan utrustning så har du ett system som parallellt kan utföra VLF kabelprov, TD diagnostik samt PD mätning i en och samma mätning (Full MWT). Kabeldiagnostik med TD och PD ger dig två effektiva och beprövade metoder för att tidigt hitta svaga punkter i kabel samt utvärdera kabelisolationens kondition och åldrande.


Möjligheten att utföra full MWT där man utför TD/PD samtidigt är BAUR ensamma om på marknaden. Det medför att man kan spara mycket tid och öka sin produktivitet när man mäter kablar i ett större nätverk, men det är också skonsammare för kabeln. Denna metod hjälper även till detektera dolda fel (till exempel fuktiga kabelskarvar).

Nyhet_Baur_Viola_TD_PD-TaD_62

Kontakta oss för mer information!

Behöver du hjälp?

Stäng

Har du en fråga?

Fyll I formuläret nedan med namn och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så snart vi kan.